Vi vil delta på Petfair SE ASIA i Thailand i 2024.10.30-11.01

Hebei Weierli Animal Healthcare Technology Group skal delta på Pet-messen SE ASIA i Thailand i slutten av oktober.

Petfair SE ASIA er en av Pet Show-seriene i Asia, med fokus på kjæledyrmarkedet i Sørøst-Asia (Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesia, Vietnam, Kambodsja, Laos, Myanmar, Brunei, Filippinene) og Sør-Asia (India, Pakistan). , Midtøsten). Dette er vår andre utstilling, den siste utstillingen med et samlet areal på 17.000 kvadratmeter, 318 utstillere, antall utstillere nådde 23500 mennesker. Det er den beste plattformen for merkevarer å utforske ASEAN, India og Asia Pacific-markedene, og hjelper OEM-produsenter med å utvikle nye kunder globalt og utforske nye muligheter for produktproduksjon til lave kostnader.

Petfair SE ASIA i Thailand

Vårt firma har spesialisert seg på kjæledyrnæring og helse i 23 år, og har alltid jobbet med eksporthandel og oem. Vi produserer hovedsakelig kjæledyrormekurogernæringsmessige helseprodukter. Vi har vår egen fabrikk, alle aspekter av produksjonen har streng ledelse og poster, og bestod UR-sertifiseringen og den nye kinesiske gmp-sertifiseringen med høye poengsummer. Og på denne utstillingen vil vi ta med vårt nylanserte produkt -FLURULANER DEWOMER, som jeg tror definitivt vil møte behovene til dyreeiere. I tillegg vil vi presentere vårt sisteprobiotisk ernæringskrem for kjæledyr. Vi ser frem til å møte deg på utstillingen, vi er din beste oem-partner.

Den spesifikke tiden er 2024.10.30-11.01, denne utstillingen vil bli holdt i 88 Bangna-Trad Road (Km.1), Bangna, Bangkok 10260, Thailand, åpnings- og stengetid: 09:00-18:00, hvis du kommer for å delta, sørg for å se tid og sted, ikke gå glipp av.

 


Innleggstid: 16. oktober 2024