5dba1a06
nyheter

1. Fremskynde dyrkingen av tamme slaktekyllinger med hvit fjær
Hold deg til politikken om å fokusere på innenlandsk produksjon og supplere med import.Å opprettholde riktig import bidrar til en sunn utvikling av Kinas oppdrettsindustri med hvite fjær.Når det gjelder sortstilgang, bør imidlertid innenlandske og utenlandske varianter behandles likt.

2. Forbedre slaktkvaliteten til slaktekyllinger med gule fjær og nivået på standardisert skalaavl
Med den dyptgående promoteringen av «leveforbud»-politikken i hele landet, har slakting av slaktekyllinger med gule fjær blitt en irreversibel utviklingstrend.Vi bør være mer oppmerksomme på skrogets utseende og kvalitet.
Sammenlignet med slaktekyllinger med hvite fjær, har gule fjærkyllinger flere varianter og typer, lav markedsandel og skala til små bedrifter.Disse problemene har i stor grad begrenset utviklingen av industrien.Vi bør fortsette å fremme standardisert skalaavl, øke markedsandelen til kjernesorter og utvide og styrke frøindustriens bedrifter.

3. Styrke FoU og anvendelse av presisjonsavlsteknologi
Foreløpig er måling av slaktekyllingegenskaper fortsatt hovedsakelig basert på manuell observasjon og manuell måling.Som svar på kravene til slaktekyllingavl for datavolum og nøyaktighet, er det nødvendig å kraftig fremme utviklingen og anvendelsen av intelligent måleteknologi og utstyr i kjernekyllingavlsanlegget under forutsetning av at 5G-overføring og stordataanalyseevner forbedres betydelig. , for å øke kjøttproduksjonen og redusere fett. Evnen til nøyaktig å innhente store data som fôrvederlag, eggproduksjonsytelse, etc. Basert på flere omics-metoder som genom, transkriptom, metabolom, kombinert med genredigeringsteknologi, analyser systematisk genetiske mekanismer for muskelvekst og utvikling, fettavsetning, kjønnsdifferensiering og utvikling, kroppsernæringsmetabolisme, dannelse av utseendeegenskaper, etc., og finn ut de økonomiske egenskapene som påvirker slaktekyllinger De funksjonelle genene eller molekylære elementene i dette produktet gir en kraftig grunnleggende garanti for anvendelse av molekylær teknologi for å akselerere forbedringen av slaktekylling raser.Fremskynde bruken av hel-genom-seleksjonsteknologi i slaktekyllingavl

4. Styrke utviklingen og innovativ utnyttelse av kyllinggeniske ressurser
Omfattende og systematisk evaluering av de genetiske egenskapene til lokale kyllingraser i mitt land, og utvinning av utmerkede genetiske ressurser som reproduksjon, fôrkonverteringseffektivitet, kjøttkvalitet, resistens osv. Ved å bruke moderne bioteknologiske metoder, ved å bruke lokale kyllingraser med utmerket kjøttkvalitet , smaksegenskaper og resistens som materialer, kan vi dyrke nye utmerkede kyllingstammer og genetiske materialer som møter behovene til markeds- og industriell utvikling, gjøre ressursfordeler til markedsfordeler.Forbedre beskyttelse og utnyttelse av genetiske ressurser for å fremme den uavhengige utviklingen av Kinas kyllingoppdrettsindustri.


Innleggstid: 18. november 2021