De siste årene har populariteten til kjæledyroppdra økt, antallet kjæledyrkatter og kjæledyrhunder i Kina har vært i en sterk opptrend.Flere og flere kjæledyreiere mener at bøteoppdrett er viktig for kjæledyr, noe som vil skape flere krav til helseprodukter for kjæledyr.

1. Drivers av Kina kjæledyr helseprodukter industrielle

I den sosiale konteksten med aldrende befolkning, resulterer forsinket ekteskapsalder og økende andel av disse menneskene som bor alene i det økende behovet for selskap med kjæledyr.Derfor økte det totale antallet kjæledyr fra 130 millioner i 2016 til 200 millioner i 2021, noe som ville legge et solid grunnlag for utviklingen av kjæledyrhelseproduktindustrien.

csdfs

Antall kjæledyr og økende rate i Kina

mengde (hundre millioner)øke rate (%)

I følge "Research and Investment Prospect Forecast Report on the Development Status of China's Pet Health Care Product Industry (2022-2029)" utgitt av Guanyan Report, den kontinuerlige forbedringen av beboernes inntekt og den økende andelen kjæledyreiere med høy inntekt, bidra til veksten av de årlige dyrematutgiftene i Kina.I følge dataene har andelen kjæledyreiere med en månedlig inntekt på over 10 000 ¥ økt fra 24,2 % i 2019 til 34,9 % i 2021.

svfd

Den månedlige inntekten til kinesiske kjæledyreiere

under 4000 (%)4000–9000 (%)

10000-14999 (%)mer enn 20 000 (%)

Økende villige for kinesiske kjæledyreiere til å ta vare på kjæledyrs helse

Når det gjelder forbruksintensjon, ser mer enn 90 % av kjæledyrseierne på kjæledyrene sine som familiemedlemmer eller venner.I tillegg, med populariteten til konseptet med vitenskapelig kjæledyroppdrett, har kjæledyreieres kjøpsintensjon for dyrehelseprodukter også økt.For tiden vil mer enn 60 % av kjæledyreierne legge til helseprodukter når de fôrer hovedfôr.

Samtidig gjør den kraftige utviklingen av sosiale medieplattformer og live e-handelsplattformer forbrukerne mer forbruksimpuls.

2. Current Situation of China Pets Health Care Industrial

Data viser at markedsstørrelsen til Kinas kjæledyrhelseprodukter økte fra 2,8 milliarder yuan til 14,78 milliarder yuan fra 2014 til 2021.

csvfd

Markedsstørrelse og økningsrate for Kina Kina Kjæledyr Health Care Industrial

markedsstørrelse (hundre millioner)øke rate (%)

Imidlertid utgjør forbruket av kjæledyrhelseprodukter bare en lav andel, mindre enn 2 % av de totale kjæledyrmatutgiftene.Forbrukspotensialet til dyrehelseprodukter gjenstår å utforske.

sdvfdv

helseproduktersnackshovedmat

3. Utviklingsretning av Kina Kjæledyr Health Care Industrial

Når de kjøper helseprodukter for kjæledyr, er kjæledyrseiere mer tilbøyelige til de store merkene med godt rykte, som Red dog, IN-PLUS, Viscom, Virbac og andre utenlandske merker.Helseprodukter til husdyr er hovedsakelig små merker med ujevn produktkvalitet og mangel på tillit hos forbrukerne, noe som fører til dominans av utenlandske merker i markedet.Imidlertid har innenlandske merker de siste årene fått en viss markedsposisjon ved å forbedre produktproduksjonsteknologien, optimalisere salgskanalkonstruksjon og merkevarepromotering.

For tiden har utenlandske merker samlet en viss forbrukerbase i Kinas marked for kjæledyrhelseprodukter.Selv om det er noen forskjeller i produktlayout og andre aspekter, bruker de fire foretakene alle "online-offline" salgsmodus for å imøtekomme forbrukernes vurderinger av forbruksopplevelse og bekvemmelighet, som er en av utviklingsretningene det er verdt å studere og bruke som referanse.


Innleggstid: 17. august 2022